Team Vastgoedrecht versterkt door de komst van Ben Wekker

Met ingang van oktober 2022 wordt het Team Vastgoedrecht van DVDW versterkt door de komst van Ben Wekker.

 

Ben heeft aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd en is in 2014 gestart bij De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam. In 2017 is hij overgestapt naar Van Doorne in Amsterdam waar hij werkzaam was bij de sectie Ondernemingsrecht op het gebied van corporate governance en ondernemingsrechtelijke vraagstukken in brede zin. Daarnaast heeft hij ondernemingen geadviseerd in het kader van fusies en overnames. In 2021 heeft Ben de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht voltooid. Naar verwachting zal hij eind 2022 de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goed afronden.

 

Om zijn focus meer te kunnen verleggen naar het gebied van vastgoedrecht en met het oog op zijn terugkeer naar Rotterdam heeft Ben besloten de overstap te maken naar het Rotterdamse kantoor van DVDW: “DVDW is een ‘down to earth’ middelgroot kantoor met oog voor het individu. Na een eerste kennismaking bleek al snel dat dit een uitermate geschikte plek voor mij is om mijn carrière voort te zetten. Ik zie het als een buitenkans om als advocaat mijn kennis en ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht en vastgoedrecht bij de praktijk van DVDW in te zetten. Ik kijk er naar uit om onderdeel uit te gaan maken van het jonge en ambitieuze team en aan de slag te gaan midden in een prachtige en dynamische werkomgeving, in het centrum van Rotterdam.

 

Bij DVDW zal Ben zich bezighouden met juridische advieswerkzaamheden op het gebied van het ondernemingsrecht, vastgoedrecht en het privaatrecht.

Ook benieuwd naar DVDW?

DVDW is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Houd deze website en onze socials in de gaten voor diverse vacatures en events of neem contact op met Andrea Blok, HR-adviseur. Andrea is bereikbaar op 06-46128736 of stuur een e-mail naar werkenbij@dvdw.nl.

Gerelateerde verhalen van collega's

Group 7 Terug
Verhaal image

Emma Lievense, Senior advocaat-medewerker en stagebegeleider

Als je als advocaat-stagiair of student-stagiair bij DVDW aan de slag gaat, is er een grote kans dat je Emma Lievense al snel tegenkomt. Emma is een senior advocaat-medewerker én stagebegeleider. In onze visie op de ontwikkeling van talent is dat een belangrijke functie. Emma zag een kans voor verbetering van talentontwikkeling en is nu de eerste die die rol bekleedt.

Lees meer
Verhaal image

Isabella den Toom, Advocaat-stagiaire

Een mooie start van de carrière van Isabella den Toom. Isabella werkt nu als advocaat-stagiaire bij DVDW. Daarvoor heeft zij een double degree master “Toga aan de Maas” afgerond met als basismaster Ondernemingsrecht aan Erasmus School of Law. In aansluiting daarop heeft zij stage gelopen bij DVDW. Vanaf het begin daadwerkelijk onderdeel uitmaken van het werk binnen gespecialiseerde secties en resultaten bereiken voor cliënten, dat is wat Isabella elke dag weer opnieuw uitdaagt.

Lees meer
Verhaal image

Michelle Mathijssen, Juridisch secretaresse

Werken als één team, zonder uitzondering. Van secretaresse tot partner, iedereen is een belangrijke schakel in het continu behalen van de beste resultaten. De sfeer is goed, het werk is gevarieerd en uitdagend. Belangrijke redenen waarom Michelle Mathijssen, juridisch secretaresse bij DVDW, helemaal op haar plek zit. Ben je benieuwd naar het verhaal van Michelle?

Lees meer
Verhaal image

Anique Noordam, Advocaat-stagiaire

Anique Noordam is advocaat-stagiaire bij DVDW. Tijdens haar studie Economie & Rechten ontdekte ze dat ze van de twee stromen rechten het meest interessant vond. Na het afronden van diverse stages bij advocatenkantoren, ontdekte ze dat ze naar een middelgroot kantoor wilde. Ze koos voor DVDW. Ben je benieuwd waarom?

Lees meer
Verhaal image

Channah Makkink, Juridisch secretaresse

Werken in de advocatuur is dynamisch. Soms moet er ineens iets gebeuren. Dan moet je in staat zijn om snel te schakelen en prioriteiten te stellen. Dat maakt de advocatuur een uitdagende branche voor juridisch secretaresse Channah Makkink. Ben je benieuwd naar het verhaal van Channah?

Lees meer
Verhaal image

Rens van den Heuvel, Salary partner

Rens van den Heuvel in 2016 overgestapt naar DVDW. En daar heeft hij nooit spijt van gekregen. Rens is vastberaden en weet wat hem te doen staat. Want hoe waardevol en uitdagend is het om je eigen praktijk te kunnen opbouwen en om je als persoon te kunnen ontwikkelen? Per 1 januari 2022 is Rens benoemd tot salary partner. Ben je benieuwd naar het verhaal van Rens?

Lees meer
Verhaal image

Marjon Lok, Partner

Binnenkomen met een duidelijk doel én dit ook nog eens waarmaken. Marjon Lok, partner bij DVDW, is een mooi voorbeeld van hoe je als advocaat je ambities om partner te worden kunt verwezenlijken door het volgen van je passie voor het vak. Daar heeft ze alle hulp bij gekregen die ze nodig had. Wil je meer te weten komen over het verhaal van Marjon?

Lees meer
Verder Group 7