Groei jij met ons mee?

DVDW is ambitieus en volop in beweging. We zijn in totaal met zo’n 75 collega’s, verdeeld over twee kantoren in Den Haag en Rotterdam. En er komen geregeld nieuwe collega’s bij. Grote ambities dus, maar we hechten sterk aan de kracht van een middelgroot kantoor. Korte lijnen en een open sfeer waarin de mens achter elke professional centraal staat.

Een carrière bij DVDW

Door uitmuntend support op het gebied van HRM, Finance, Marketing & Communicatie en ondersteuning, kunnen onze advocaten in de frontlinie meedraaien. Je bent bij ons betrokken bij wat er dagelijks speelt. We werken als één team, zonder uitzondering. Van ondersteuner tot partner, iedereen is een onmisbare schakel in ons recept voor het behalen van de beste resultaten.

 

Je functieomschrijving is kraakhelder. Met ruim 25 supportcollega’s, staf en voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, word ook jij in je werk goed ondersteund. Tegelijkertijd heb je je vindingrijkheid en een flinke dosis daadkracht nodig, want in al die groei vindt ook best wel eens een stuip plaats.

 

Dus ligt de lat hoog. Maar, juist daarom, vinden we een goede sfeer en ruimte voor een goed gevuld sociaal leven belangrijk.

Verhalen van collega's

Group 7 Terug
Verhaal image

Tamsin de Jong, HR-specialist

Als dit artikel wordt geschreven, is Tamsin de Jong nog niet eens bij DVDW begonnen. Ze zit een paar dagen voor haar start als HR-specialist. Juist daarom schrijven we haar ervaring als sollicitant op: waarom koos zij voor DVDW? En hoe beleefde Andrea Blok, die haar aannam, dat proces vanaf de andere kant?

Lees meer
Verhaal image

Anique Noordam, Advocaat-stagiaire

Anique Noordam is advocaat-stagiaire bij DVDW. Tijdens haar studie Economie & Rechten ontdekte ze dat ze van de twee stromen rechten het meest interessant vond. Na het afronden van diverse stages bij advocatenkantoren, ontdekte ze dat ze naar een middelgroot kantoor wilde. Ze koos voor DVDW. Ben je benieuwd waarom?

Lees meer
Verhaal image

Marjon Lok, Partner

Binnenkomen met een duidelijk doel én dit ook nog eens waarmaken. Marjon Lok, partner bij DVDW, is een mooi voorbeeld van hoe je als advocaat je ambities om partner te worden kunt verwezenlijken door het volgen van je passie voor het vak. Daar heeft ze alle hulp bij gekregen die ze nodig had. Wil je meer te weten komen over het verhaal van Marjon?

Lees meer
Verhaal image

Rens van den Heuvel, Senior advocaat-medewerker

Als senior advocaat-medewerker is Rens van den Heuvel in 2016 overgestapt naar DVDW. En daar heeft hij nooit spijt van gekregen. Want hoe waardevol en uitdagend is het om je eigen praktijk te kunnen opbouwen en om je als persoon te kunnen ontwikkelen? Rens is vastberaden en weet wat hem te doen staat. Ben je benieuwd naar het verhaal van Rens?

Lees meer
Verhaal image

Isabella den Toom, Advocaat-stagiaire

Een mooie start van de carrière van Isabella den Toom. Isabella werkt nu als advocaat-stagiaire bij DVDW. Daarvoor heeft zij een double degree master “Toga aan de Maas” afgerond met als basismaster Ondernemingsrecht aan Erasmus School of Law. In aansluiting daarop heeft zij stage gelopen bij DVDW. Vanaf het begin daadwerkelijk onderdeel uitmaken van het werk binnen gespecialiseerde secties en resultaten bereiken voor cliënten, dat is wat Isabella elke dag weer opnieuw uitdaagt.

Lees meer
Verhaal image

Michelle Mathijssen, Juridisch secretaresse

Werken als één team, zonder uitzondering. Van secretaresse tot partner, iedereen is een belangrijke schakel in het continu behalen van de beste resultaten. De sfeer is goed, het werk is gevarieerd en uitdagend. Belangrijke redenen waarom Michelle Mathijssen, juridisch secretaresse bij DVDW, helemaal op haar plek zit. Ben je benieuwd naar het verhaal van Michelle?

Lees meer
Verder Group 7

Events

Maak kennis bij onze eigen events!

We staan op beurzen en congressen waar jij ook komt. Daarnaast organiseren we verschillende bijzondere events voor als je echt drive hebt.

DVDW organiseert een juridische escape room die gericht is op studenten met een interesse in het ondernemingsrecht. Zowel je juridische vakinhoudelijke kennis als presentatie- en onderhandelingsvaardigheden komen aan bod. Om te kunnen ontsnappen, zal ook de teamspirit niet mogen ontbreken.

 

Ben jij een teamleider of eerder een verbinder? Kun je goed met mensen samenwerken onder tijdsdruk? Ben je in staat creatieve oplossingen te bieden voor een juridisch probleem en het meest belangrijke: weet jij je uit deze juridische val te redden?

 

Meld je nu aan!

Challenge your knowledge, team work and creativity in the Legal Escape Room.
Ben jij een juridisch talent? Wil je je kennis en vaardigheden testen en ben je niet bang voor een uitdaging?

Schrijf je dan via STEP In-housedagen in voor de Great Legal Escape!

 

In samenwerking met STEP (Stichting Student en Praktijk) organiseren we een inhousedag voor studenten om op intensieve en informele wijze zoveel mogelijk te weten te komen over DVDW. Houd voor meer informatie en updates deze website en onze Facebook, LinkedIn en Instagram in de gaten!

STEP In-housedag: The Great Legal Escape

24 februari 2022

Challenge your knowledge, team work and creativity in the Legal Escape Room. Ben jij een juridisch talent? Wil je je kennis en vaardigheden testen en ben je niet bang voor een uitdaging? Schrijf je dan via STEP In-housedagen in voor de Great Legal Escape!