DVDW Academy

DVDW Academy is ons opleidingsinstituut waar je jouw vakinhoudelijke kennis en vaardigheden ontwikkelt.

DVDW Academy

Om de beste te worden en te blijven, werken we graag samen met jou aan je ontwikkeling. Wij bieden een uitdagend en intensief opleidingsprogramma. Dit programma is afgestemd op iedere fase in jouw carrière; tenslotte vraagt elke fase om andere kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. De DVDW Academy geeft jou dé kans om je te ontwikkelen tot een expert in the laws of business.

 

Ook moedigen we je aan om vanaf dag één mee te werken aan complexe zaken onder begeleiding van ervaren advocaten. Zo kom je nog beter tot je recht in je functie.

 

Ben je advocaat-stagiair? Dan is speciaal voor jou een apart opleidingsprogramma samengesteld. Maar ook voor ervaren advocaten hebben wij diverse opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

Advocaat-stagiair

Het learning & development programma begint de eerste drie jaren met het DVDW Trainee Program. Een belangrijk onderdeel van ons DVDW Trainee Program is het opleidingsprogramma voor onze startende advocaten als aanvulling op de externe Beroepsopleiding Advocatuur. Tijdens de eerste 3 jaar van jouw loopbaan ga je aan de slag met de verdere ontwikkeling van je inzicht en vaardigheden. Denk hierbij aan presenteren, schrijfskills en verschillende specifieke juridische onderwerpen. Ons doel? Jou opleiden tot een zelfverzekerde professional.

 

Ervaren advocaat

De DVDW Academy organiseert het hele jaar door vakinhoudelijke cursussen. Op die manier blijf je op de hoogte van de actualiteiten en ontwikkel je jouw kennis. Op sectieniveau worden ook meerdere specialistische interne opleidingen verzorgd.

 

Daarnaast organiseren we opleidingen en trainingen op maat die speciaal voor onze advocaten zijn ontwikkeld. Bijvoorbeeld een inhouse specialisatie opleiding Contractenrecht of trainingen op het gebied van Legal English, presenteren en acquisitie. Senior advocaten kunnen deelnemen aan een Mini MBA.

 

Als advocaat raak je nooit uitgeleerd. Daarom is het belangrijk dat je je specialiseert in een specifiek rechtsgebied. Het doel van dergelijke externe specialisatie opleidingen is om jou meer kennis van – en inzicht in – een specifiek rechtsgebied te verschaffen. Deze opleidingen zijn binnen de juridische wereld hoog aangeschreven. DVDW faciliteert deze opleidingen voor onze advocaten. Er wordt samen met jou gekeken naar jouw interesse en specialisme.

 

Gerenommeerde docenten

De cursussen en trainingen worden gegeven door gerenommeerde docenten en trainers. Onze eigen specialisten, maar ook vooraanstaande hoogleraren. De DVDW Academy beschikt over een uitgebreid wetenschappelijk netwerk via de samenwerkingsverbanden met het Institute for Corporate Law, Governance, and Innovation Policies dat is verbonden aan Maastricht University en Erasmus School of Law.